Het restaurant

Ons restaurant staat zeven dagen per week voor u klaar en heet iedereen van harte welkom. Bij De Loenermark streven we naar een uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs, vanaf het moment dat u de menukaart bekijkt. Hierop vindt u een ruime keuze aan lunchgerechten, waaronder smakelijke uitsmijters en verrukkelijke broodjes. Kiest u voor een à la carte diner, dan wordt u verwend met een menu dat een subtiele Franse touch heeft. U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan koude en warme voorgerechten, heerlijke soepen, vlees-, gevogelte- en visgerechten. Ook voor groepen biedt De Loenermark de mogelijkheid om à la carte te dineren. Daarnaast stellen we graag een menu op maat samen, afgestemd op de wensen en het budget van onze gasten.

De keuken van restaurant De Loenermark is geopend van maandag tot en met zondag, van 07.00 uur ’s ochtends tot 20.30 uur ’s avonds.

menu

Onze Chef Auke is gespecialiseerd in de traditionele Franse keuken, hij laat zich leiden door de seizoenen. De keuken serveert zoveel mogelijk producten uit onze eigen mooie regio.
DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 20:30 UUR)
Voorgerechten
  • Tartaar van rode biet (V)
    €9,50
    met creme van doperwten
  • Burrata (V)
    €13,75
    met sinaasappel, granaatappel en pistache
  • Ceviche van witvis
    €12,50
    met limoen en rode peper
  • Salade van venkel
    €14,50
    met sinaasappel en rivierkreeftjes
  • Coquilles
    €17,50
    met beurre noisette, hazelnoot en wakame
  • Rundercarpaccio
    €13,50
    met een dressing van gepofte knoflook en een mostercrumble
  • Iberico ribfingers
    €14,75
    met een zoete aardappelcreme
Soepen
  • Licht gebonden velderwtensoep
    €7,25
    met munt en creme fraîche
  • Kippenbouillon
    €7,25
    met vermicelli en omeletreepjes
  • Romige bisque
    €7,95
    gemaakt van langoustines
Hoofdgerechten
  • Gevulde aubergine (V)
    €18,75
    met couscous en paprikacoulis
  • Gnocchi (V)
    €19,75
    met kastanjechampignons en spinazie
  • Gevuld filodeeg (V)
    €19,25
    met spinazie en feta
  • Gebakken doradefilet
    €26,50
    met antiboise, wortelcrime en seizoengroente
  • Gebakken roodbaarsfilet
    €26,75
    met wortelcreme, wittewijnsaus en seizoensgroente
  • Kogelbiefstuk
    €25,75
    met chimichurri
  • Loenermark klassieker
    €24,50
    Schnitzel Loenermark met paprika, ui, champignon en spek
  • Gebraden piepkuiken
    €26,25
    (± 25 minuten bereiding) met seizoengroente
  • Gebakken lamsfilet
    €28,75
    met een jus van tuinkruiden
  • Portie seizoensgroenten
    €5,50
  • Extra frites
    €4,75
  • Frisse salade
    €4,75
Voor de kleine eter
  • Poffertjes
    €5,00
    met poedersuiker
  • Spaghetti bolognese
    €6,75
  • Kleine rundercarpaccio
    €7,50
    met parmezaan en pijnboompitten
  • (Groente-) kroket of frikandel
    €7,00
    met frites en appelmoes
  • Halve schnitzel
    €7,50
    met frites en appelmoes
  • Vissticks
    €7,75
    met frites en appelmoes
  • Kipkluifjes
    €8,00
    met frites en appelmoes
Nagerechten
  • Tiramisu
    €8,75
    gemaakt met limoncello
  • Profiteroles
    €8,75
    Soesje geserveerd met bloedsinaasappelijs
  • Frambozenmousse
    €9,50
    met witte chocolade, geserveerd met hangop en pistache
  • Millefeuille
    €9,50
    met witte chocolade ganache en een passievruchtencoulis
  • Canelé
    €9,75
    met koffie-ijs en chocoladecrunch
  • Sorbetijs
    €9,75
    met verse vruchten
  • Koffie met friandises
    €9,25