DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 20:30 UUR)
Voorgerechten
Wildzwijnsham met vossenbessen compote
Champignons in een krokant tempura jasje met knoflooksaus (v)
Gerookte zalm met toast en boter
Huisgemaakte rundercarpaccio van ossenhaas, pesto en Parmezaanse kaas
Proeverij van 3 warme en 3 koude gerechtjes
Soepen
Uiensoep
Groentesoep
Tomatensoep met croutons
Krachtig getrokken wildbouillon met bospaddenstoelen
Salades
Najaarssalade van lauw warme eendenborst met vlierbessendressing
Salade serranoham met feta en tomatensalsa
Salade geitenkaas met zongedroogde tomaatjes en pecannoten (v)
Frisse salade met gebakken ossenhaaspuntjes en paprikadressing
Vegetarische gerechten
Paprika gevuld met spinazie en fetakaas
Linquine pasta met kruidenolie en gebakken haloumi
Quiche van voorjaarsgroenten en gorgonzola
Huisgemaakte groente loempia met een bietenchutney
Linzen met rode uien tarte tatin en roergebakken groenten
Coque au vin, feestelijk gerecht van vega kip in rode wijn met uien en champignons
Hoofdgerechten
Gebakken tongschar met een boterzachte garnalen bisque
Gebakken zalm met  Hollandaisesaus
Gestoofde hazenbout in wildsaus
Saté van kippendijtjes
Schnitzel Loenermark met paprika, champignons, spek en ui
Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus
Rumpsteak (300 gram) met kruidenboter (aanrader!!)
Wildstoof van zwijn en ree met peperkoek, rode port en zilveruitjes
Kogelbiefstuk (200gram) met gebakken champignons
Duo van hert- en wildzwijn biefstuk met cranberry’s en rode portsaus
Deze gerechten worden geserveerd met een aardappel- en groente garnituur
Kindergerechten
Kinderpannenkoek
Kipspiesje Joepie met frietjes, appelmoes en mayonaise
Nagerechten
Kinderijsje
Dame Blanche
Warme appelstrudel met vanillesaus, ijs en slagroom
Sorbet
Warme Luikse wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom
Hazelnootschuim met hazelnootijs en karamel
Parade van bovenstaande desserts
Kaastrio; Brie de Meaux, Comté en Blue Stilton geserveerd met appelstroop en vijgenbrood
Egyptisch lekker (eten van de steen)
Minimaal 2 personen. Kinderen 3 tot en met 11 jaar 50% korting
Let op: steengrillen is alleen mogelijk op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.
Voor andere dagen dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren met een minimum aantal van 4 personen.