DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 20:30 UUR)
Koude voorgerechten
Champignons in een krokant tempura jasje met knoflooksaus (v)  9,50
Gerookte zalm met toast en boter 10,75
Huisgemaakte rundercarpaccio van ossenhaas, pesto en Parmezaanse kaas 11,95
Soepen
Witlofsoep (v) 6,50
Groentesoep  6,25
Tomatensoep met croutons  6,25
Uiensoep 6,50
Salades
Salade van pulled wildzwijn (vlees is lang op een lage temperatuur gegaard) 11,95
Frisse salade met gebakken ossenhaaspuntjes en paprikadressing 12,95
Salade van gegrilde groenten met pesto en Parmezaanse kletskop (v) 9,00
Vegetarische gerechten
Linquine pasta met kruidenolie en gebakken haloumi  18,25
Quiche van voorjaarsgroenten en gorgonzola 19,50
Huisgemaakte groente loempia met een bietenchutney  19,50
Linzen met rode uien tarte tatin en roergebakken groenten  19,50
Paprika gevuld met spinazie en fetakaas   19,50
Hoofdgerechten
Gebakken scholfilet met grote garnalen en zachte knoflooksaus 23,20
Gebakken zalm met asperges en Hollandaisesaus     24,25
Op de huid gebakken heekfilet met een zoete aardappelpuree en spekjes 22,50
Saté van kippendijtjes  20,50
Schnitzel Loenermark met paprika, champignons, spek en ui  21,50
Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus   23,00
Rumpsteak (300 gram) met kruidenboter (aanrader!!)   26,50
Gestoofde hazenbout in wildsaus 20,50
Hertenbiefstuk met snijbiet, rode biet en pastinaak 25,95
Deze gerechten worden geserveerd met een aardappel- en groente garnituur  
Kindergerechten
Kinderpannenkoek   5,60
Kipspiesje Joepie met frietjes, appelmoes en mayonaise    7,50
Nagerechten
Kinderijsje   5,25
Dame Blanche  7,50
Warme appelstrudel met vanille-ijs en saus   9,95
Warme Luikse wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom    8,95
Hazelnootschuim met hazelnootijs en karamel     7,95
Parade van bovenstaande desserts 13,00
Kaastrio; Brie de Meaux, Comté en Blue Stilton geserveerd met appelstroop en vijgenbrood 12,00
Egyptisch lekker (eten van de steen)
€ 26,75 per persoon (minimaal 2 personen). Kinderen 3 tot en met 11 jaar € 13,00
Let op: steengrillen is alleen mogelijk op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.
Voor andere dagen dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren met een minimum aantal van 4 personen.