DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 20:30 UUR) | |
Koude voorgerechten | |
Champignons in een krokant tempura jasje met knoflooksaus (v) | 9,50 |
Gerookte zalm met toast en boter | 10,75 |
Huisgemaakte rundercarpaccio van ossenhaas, pesto en Parmezaanse kaas | 11,95 |
Soepen | |
Witlofsoep (v) | 6,50 |
Groentesoep | 6,25 |
Tomatensoep met croutons | 6,25 |
Uiensoep | 6,50 |
Salades | |
Salade van pulled wildzwijn (vlees is lang op een lage temperatuur gegaard) | 11,95 |
Frisse salade met gebakken ossenhaaspuntjes en paprikadressing | 12,95 |
Salade van gegrilde groenten met pesto en Parmezaanse kletskop (v) | 9,00 |
Vegetarische gerechten | |
Linquine pasta met kruidenolie en gebakken haloumi | 18,25 |
Quiche van voorjaarsgroenten en gorgonzola | 19,50 |
Huisgemaakte groente loempia met een bietenchutney | 19,50 |
Linzen met rode uien tarte tatin en roergebakken groenten | 19,50 |
Paprika gevuld met spinazie en fetakaas | 19,50 |
Hoofdgerechten | |
Gebakken scholfilet met grote garnalen en zachte knoflooksaus | 23,20 |
Gebakken zalm met asperges en Hollandaisesaus | 24,25 |
Op de huid gebakken heekfilet met een zoete aardappelpuree en spekjes | 22,50 |
Saté van kippendijtjes | 20,50 |
Schnitzel Loenermark met paprika, champignons, spek en ui | 21,50 |
Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus | 23,00 |
Rumpsteak (300 gram) met kruidenboter (aanrader!!) | 26,50 |
Gestoofde hazenbout in wildsaus | 20,50 |
Hertenbiefstuk met snijbiet, rode biet en pastinaak | 25,95 |
Deze gerechten worden geserveerd met een aardappel- en groente garnituur | |
Kindergerechten | |
Kinderpannenkoek | 5,60 |
Kipspiesje Joepie met frietjes, appelmoes en mayonaise | 7,50 |
Nagerechten | |
Kinderijsje | 5,25 |
Dame Blanche | 7,50 |
Warme appelstrudel met vanille-ijs en saus | 9,95 |
Warme Luikse wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom | 8,95 |
Hazelnootschuim met hazelnootijs en karamel | 7,95 |
Parade van bovenstaande desserts | 13,00 |
Kaastrio; Brie de Meaux, Comté en Blue Stilton geserveerd met appelstroop en vijgenbrood | 12,00 |
Egyptisch lekker (eten van de steen) | |
€ 26,75 per persoon (minimaal 2 personen). Kinderen 3 tot en met 11 jaar € 13,00 | |
Let op: steengrillen is alleen mogelijk op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. | |
Voor andere dagen dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren met een minimum aantal van 4 personen. |