Het restaurant

  1. Ons restaurant is zeven dagen per week geopend en voor iedereen toegankelijk. In het restaurant van De Loenermark streven we naar een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Dat begint al bij de kleine kaart, waarop je een grote keuze aan lunchgerechten vindt, waaronder uitsmijters en broodjes. Wanneer je à la carte komt dineren, krijg je een kaart met een licht Frans tintje. We bieden een uitgebreide keuze uit koude- en warme voorgerechten, soepen, vlees-, gevogelte- en visgerechten. Groepen kunnen bij De Loenermark à la carte dineren. Er bestaat ook de mogelijkheid om een menu samen te stellen, aangepast aan de wensen en het budget van de gasten.

De keuken van restaurant De Loenermark is geopend van ma t/m zo 07.00 tot 20.30 uur.

menu

Onze Chef Auke is gespecialiseerd in de traditionele Franse keuken, hij laat zich leiden door de seizoenen. De keuken serveert zoveel mogelijk producten uit onze eigen mooie regio.

De Aanschuiftafel bij de Loenermark is een concept waarbij iedereen uit Loenen en omgeving van harte welkom is om bij ons aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd voor een klein prijsje. 

Inloop voor de aanschuiftafel is tussen 17.00 en 17.30. U mag bij elkaar aanschuiven, maar dineert u liever alleen dan mag dat natuurlijk ook gewoon! 

Wij vragen €15,95 per persoon en dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Het menu voor maart is als volgt:

  • 8 maart: Schnitzel Loenermark
  • 15 maart: Bugattini pasta met gepofte paprika saus
  • 22 maart: Sate van kippendij
  • 29 maart: Volgt nog..

 

Wilt u een keer aanschuiven?

Laat ons dit dan weten via info@loenermark.nl 

Misschien tot snel!