Boek een kamer

HOTEL DE LOENERMARK

Het met 3-sterren geclassificeerde hotel is dé ideale locatie voor zowel zakelijke gasten als voor toeristen. Het hotelgedeelte van De Loenermark is kleinschalig en knus. De sfeer is fijn en gemoedelijk wat maakt dat het de ideale uitvalsbasis is na een dag hard werken of ontspanning in de natuur. U kunt bij ons het hele jaar door genieten van een ontspannen verblijf. Het hotel beschikt over 10 hotelkamers en een ruime suite, voorzien van gratis WIFI, tv, douche of bad en toilet. De recent vernieuwde matrassen van Auping zorgen bovendien voor een comfortabele nachtrust. In de ontbijtruimte wordt iedere dag een lekker, vers ontbijt geserveerd.

Check-in van de hotelkamers kan tussen 15.00 en 22.00 uur. Uitchecken is mogelijk tot 10.00 uur. U kunt ook een late check-out boeken tegen betaling.

Let op, ons hotel heeft geen lift. Al onze hotelkamers bevinden zich op de 1ste of 2de verdieping.

De kamers

Vanaf €89,-per nacht

Al onze kamers zijn voorzien van: bad en/of douche en televisie.

Tweepersoons bezetting hotelkamer vanaf € 82,50,- p.k.p.n.
Eenpersoons bezetting hotelkamer vanaf € 69,- p.k.p.n.

Ontbijt, lunch en diner

Hotelgasten kunnen ’s ochtend tussen 07.00 en 10.00 uur genieten van het ontbijt in de serre van het restaurant.

Als hotelgast heeft u bovendien de gelegenheid om op basis van half pension te verblijven. Voor een speciale prijs per persoon per dag stelt de kok een drie gangen diner voor u samen. 

De lunch en het diner serveren wij in het restaurant, de keuken is open 
vanaf 12.00 uur en vanaf 17.00 uur voor het diner.

Zakelijk overnachtenop de Veluwe

Speciaal voor zakelijke partners:

Speciaal voor bedrijven zijn er “special rate tarieven”.
Binnen de visie van ons hotel geloven wij niet in bindende contracten. Hotel de Loenermark is het beste alternatief voor thuis. Dit gevoel in combinatie met onze service en kwaliteit van de kamers moet voor u de reden zijn om voor onze locatie te kiezen.

Corperate business rates
Business VIP € 89,- per nacht
Comfort Stay € 78,- per nacht

Loenen en omgeving

De Loenermark doet er alles aan om het de bezoekers van de Veluwe zo makkelijk mogelijk te maken. Op de hotelkamer ligt een informatiemap klaar, met een korte beschrijving van de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Bovendien beschikt het hotel over diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving.
Zelfs de fiets kan bij de boeking meteen gereserveerd worden bij de lokale fietsenmaker. De gasten mogen ook hun eigen fiets overdekt stallen. Uiteraard zijn er meerdere laadpunten voor elektrische fietsen aanwezig.

WAT IS ER TE DOEN?

Het dorp Loenen behoort tot de gemeente Apeldoorn en telt 3300 inwoners. De geschiedenis van het dorp gaat terug tot het jaar 838 en telt verschillende oude gebouwen, zoals het Kasteel Ter Horst, dat in 1557 werd gebouwd door baron Wijnand Hackfort. Verder staat Loenen bekend om de Loenense Waterval, Het Nationaal Ereveld, de Middelste Molen en de Loenermark met schaapskudde en schaapskooi. Loenen heeft een divers landschap het mooie buitengebied met glooiende enken en de bossen afgewisseld met zandvlaktes en heidevelden.
Bekijk meer informatie en activiteiten